Ranskan instituutin kevään 2016 elokuvaillat polkaistaan käyntiin keskiviikkona 27.1. klo 17.30 Lucie Borleteaun elokuvalla Fidelio, l’odyssée d’Alice. Elokuvaillat pidetään totuttuun tapaan instituutin Salle Strasbourgissa, ja  kaikille osallistujille on näytöksen yhteydessä tarjolla kahvia/teetä  ja pientä purtavaa. Sisäänpääsy on ilmainen instituutin kirjastokortin haltijoille, muille hinta on 5€/hlö. Elokuva on tekstitetty englanniksi. Koko kevään ohjelmisto julkaistaan lähiaikoina, luvassa on uudistuksia totuttuun konseptiin! Sen verran voimme jo kertoa, että tarjonta laajenee huomattavasti…

Fidelio, Alice’s odessey (2014)

Thirty-year-old Alice’s occupation is rather unusual for a woman : she works as an engineer on a freighter. She loves her job and does it competently, but even in a greasy blue overall she remains a woman with a heart and desires…A situation all the more complicated as not only does Alice leave her fiancé Felix behind, but she also discovers on board the Fidélio that the captain is Gaël, her first love.

Ilmoittautumiset : evenement@france.fi  (ilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta suosittelemme sitä paikan varmistamiseksi).