Helena Petäistö esittelee uutuuskirjaansa Pariisi, Versailles, Giverny à la Helena Petäistö tiistaina 22.4.2014 klo 18 Ranskan instituutin järjestämässä tilaisuudessa Helsingin Kaapelitehtaalla. Kyseessä on kirjan ensimmäinen esittelytilaisuus.

MTV3:n ulkomaantoimittajana toimiva Petäistö on aiemmin kirjoittanut suurta lukijasuosiota saaneita matkakirjoja, kuten Aamiainen Cocon kanssa Pariisissa, Strasbourgissa ja Lyonissa, Ranskalaiset korot, ja vuosi sitten ilmestynyt Nizza, Cannes, Biarritz à la Helena Petäistö, joka sai Finnairin jopa avaamaan uuden lentoreitin Biarritziin. 

Pariisissa riittää nähtävää, mutta kuinka valita kiinnostavat kohteet, ja vielä niin, ettei budjetti ratkaise matkan onnistumista? Petäistöllä on tähän runsaasti tietoa ja pistämättömiä vinkkejä, ja Pariisista paljastuu  tähän saakka suomalaisturistilta piilossa olleita houkutuksia. Petäistö tuttuun tapaansa yhdistelee matkakohteen historiaa, paikallista arkea ja kutkuttavia anekdootteja. Versailles’n päivästä saa niinikään Helenan kanssa paljon enemmän irti, ja Monet’n Giverny osoittautuu pidemmänkin viipymisen arvoiseksi.

Tilaisuuden yhteydessä on mahdollisuus ostaa kirja Helenan omistuskirjoituksella. Istumapaikkoja on rajallinen määrä, joten ajoissa tulleet pääsevät varmemmin istumaan!

 

Tilaisuus on suomenkielinen.