Ranskan instituutti järjestää yhteistyössä WSOY:n kanssa torstaina 4.9. kirjallisuusillan Helsinki. Näkymiä kaupungista -kirjan kunniaksi. Paikalla ovat kirjan ranskalaiset tekijät, Charles Berberian ja Anna Rozen. Helsinki. Näkymiä kaupungista on sarjakuvataiteilija Berberianin yhdessä kirjailijavaimonsa Rozenin kanssa laatima kolmikielinen kuvakirja Helsingistä.

Sarjakuvataiteilija Charles Berberian ja kirjailija Anna Rozen kulkevat pitkin poikin Helsinkiä, kummastelevat paikallista elämänmenoa, ihastelevat suomalaisen kulttuurin erityispiirteitä ja varovat ääntäkin nopeampia lokkeja Kauppatorilla. Maailmankuulun sarjakuvantekijän yli 100 piirrosta kuvittaa tätä kirjaa, joka on ranskalainen rakkaudentunnustus Suomen pääkaupungille.

Tilaisuudessa Berberiania ja Rozenia haastattelee WSOY:n kustannustoimittaja Mikael Ahlström, jonka jälkeen yleisön on mahdollista ostaa kirjaa tekijöiden omistuskirjoituksilla erikoishintaan 20e (norm. 26e). Ranskankielinen haastattelu on tulkattu suomeksi, joten tilaisuus sopii sekä suomen- että ranskankieliselle yleisölle. 

Tervetuloa!

Paikka: Käytävägalleria, Kaapelitehdas (C-portaan 2. kerros)

Aika: to 4.9. klo 18:30