Olohuonenäyttely muuttaa tavalliset helsinkiläiskodit toista kertaa taidegallerioiksi 21.–22.3.2015. Tapahtuma tuo esille taidetta, jota emme normaalisti näe, paikoissa joihin emme yleensä pääse. Se muuttaa niin makuuhuoneet, olohuoneet, kylpyhuoneet, keittiöt kuin kellaritkin kansainvälisen nykytaiteen näyttämöiksi.

Olohuonenäyttelyssä voimme nähdä taidetta ainutlaatuisessa ympäristössä. Se tarjoaa nuorille taiteilijoille mahdollisuuden oman näyttelyn pitämiseen uudenlaisessa ympäristössä sekä jokaiselle mahdollisuuden toimia galleristina – ainakin hetken ajan.

Taiteesta voi nauttia muuallakin kuin perinteisessä galleriaympäristössä. Mukavuus ja kiireettömyys ovat tärkeä osa konseptia: vietetään aikaa yhdessä, juodaan vaikka kuppi kahvia samalla ja tutustutaan taiteeseen. Haluamme luoda ilmapiirin, jossa jokainen voi nauttia taiteesta rauhassa ja ennakkoluulottomasti.

Tänä vuonna nähdään kolmen ranskalaisen taiteilijan teokset: Dorian Teti (video ja valokuva), Lara Hirzel (video) et Candice Angelini (modisti). Yhteistyössä EUNIC Finlande -verkoston kanssa.

Olohuonenäyttely ja Ranskan instituutti toivottaa sinut tervetulleeksi galleriakierrokselle itäisen kantakaupungin koteihin!

AUKIOLOAJAT

La 21.3.2015 klo 14–21

Su 22.3.2015 klo 13–18

Lisätietoa: http://olohuonenayttely.fi/