Paikoillanne, valmiit, hep! Aika puhua ranskaa! Lasten kesäkurssien ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä.

Ranskan instituutin kesän kielikylpykursseilla lapset oppivat kieltä asiantuntevan opettajan johdolla erilaisten pedagogisten leikkien ja aktiviteettien muodossa. Kieltä käytetään myös käytännön tilanteissa ympäri pääkaupunkiseutua suuntautuvilla retkillä. Kurssit on tarkoitettu 5-12-vuotiaille lapsille.

Kurssilla ranskaa opitaan ranskankielisen ympäristössä: varsinaisilla oppitunneilla (yhteensä 9h/viikko), askartelujen, pelien ja leikkien kautta, sekä erilaisilla teemaretkillä mielenkiintoisiin kohteisiin. Kurssin sisältö voidaan sovittaa parhaiten vastaamaan osallistujien ikää, sekä säävarauksen mukaisesti.

Kursseja vetävät lasten kieltenopetukseen erikoistuneet natiiviopettajat. Viikon mittaiset kurssit sopivat kaikille, kielitaustasta tai ranskan tasosta riippumatta.

Kesäkurssimme ovat erinomainen tapa kerrata tai ylläpitää lapsesi ranskantaitoja, tai jopa valmistautua 2016-2017 kouluvuoteen – samalla hauskaa pitäen!

  1. kurssi: 6.–10.6.2016 (maanantaista perjantaihin, klo 9.30-15.30)
  2. kurssi: 13.–17.6.2016 (maanantaista perjantaihin, klo 9.30-15.30)
  3. kurssi: 1.–5.8.2016 (maanantaista perjantaihin, klo 9.30-15.30)

Hinta: 275 € / viikko (mukaan lukien opetus, materiaalit, retket, lounaat ja välipalat)

Lapset voivat osallistua joko yksittäiselle, viikon kestävälle kielikylpykurssille, mutta myös useammalle, sillä sisällöt vaihtelevat viikoittain.

Ilmoittaudu kurssille instituutin Extranetin kautta (https://if-finlande.extranet-aec.com/extranet/) tai kysy lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen cours@france.fi.