Hyvät asiakkaamme,

Nykyisen maailmanlaajuisen epidemian vuoksi olemme Ranskan instituutissa päättäneet järjestää kulttuuri- ja kielikurssitoimintamme eri tavalla ja olemme perustaneet virtuaalisia luokkia, joista osa jo toimii menestyksekkäästi.

Maanantaista 23. maaliskuuta alkaen virtuaaliset kurssit pidetään oman opettajan kanssa samana päivänä ja samaan kellonaikaan kuin instituutin tiloissa pidetyt kurssit ja tämä järjestely kestää toistaiseksi 3 viikkoa.

Kaikki opettajamme ovat saaneet koulutuksen tähän uuteen opetustapaan ja olemme varmoja siitä, että tulette pitämään opiskelusta eri tavalla.

Kuinka se toimii? Se on hyvin yksinkertaista:

Saatte opettajaltanne sähköpostin, jossa on linkki virtuaalikurssiin.

Klikatkaa linkkiä ja pääsette suoraan virtuaalikurssiin: näette opettajanne ja kurssin muut osallistujat!

 

Tarvitsette:

1 – tietokoneella: Chrome- tai Edge (Microsoft) -selaimen, verkkokameran, kuulokkeet ja mikrofonin (mikäli tietokoneellanne ei ole niitä). Voitte myös ladata sovelluksen tarvitsematta avata Microsoft-tiliä.

2 – puhelimessa tai tablet-laitteella: avatkaa linkki, ladatkaa Teams-sovellus, rekisteröitykää Microsoft-tilillänne ja mikäli Microsoft-tiliä ei ole niin luokaa sellainen.

Valmistelkaa kaikki tarpeeksi etukäteen ollaksenne valmis ajoissa: älkää epäröikö ottaa yhteyttä opettajaanne sähköpostitse jos teillä on vaikeuksia.

Joka tapauksessa opettajanne neuvoo kuinka käyttää tätä uutta työkalua ensimmäisestä istunnosta lähtien ja hän auttaa alkuun pääsemisessä sen kanssa.

Olemme iloisia voidessamme kehittää ranskan opetustamme kanssanne, joten tapaamiin ensi maanantaista alkaen virtuaalikurssilla!

Ystävällisin terveisin,

Marie-Laure Lions-Olivieri

Kurssijohtaja