Hyvät vanhemmat,

Nykyisen maailmanlaajuisen epidemian vuoksi olemme Ranskan instituutissa päättäneet järjestää kulttuuri- ja kielikurssitoimintamme eri tavalla ja olemme perustaneet virtuaalisia luokkia, joista osa jo toimii menestyksekkäästi.

Näin ollen lasten virtuaalikurssit pidetään normaaleina kurssiaikoina Claire-opettajan kanssa ainakin lauantaisin 28.3., 4.4. ja 18.4. Perutut tunnit lauantailta 14.3. ja 21.3. siirretään pidettäviksi 30.5. ja 6.6. (7.3. on siirretty pidettäväksi 23.5.).

Kaikki opettajamme ovat saaneet koulutuksen tähän uuteen opetustapaan ja olemme varmoja siitä, että lapsenne tulevat pitämään opiskelusta eri tavalla.

Kuinka se toimii? Se on hyvin yksinkertaista:

– Saatte Claire-opettajalta sähköpostin, jossa on linkki virtuaalikurssiin.

– Klikatkaa linkkiä ja pääsette suoraan virtuaalikurssiin: lapsenne näkee opettajan ja kurssin muut osallistujat!

Tarvitsette:

1 – tietokoneella: Chrome- tai Edge (Microsoft) -selaimen, verkkokameran, kuulokkeet ja mikrofonin (mikäli tietokoneellanne ei ole niitä). Voitte myös ladata sovelluksen tarvitsematta avata Microsoft-tiliä.

2 – puhelimessa tai tablet-laitteella: avatkaa linkki, ladatkaa Teams-sovellus, rekisteröitykää Microsoft-tilillänne ja mikäli Microsoft-tiliä ei ole niin luokaa sellainen.

Valmistelkaa kaikki tarpeeksi etukäteen ollaksenne valmis ajoissa: älkää epäröikö ottaa yhteyttä opettajaan sähköpostitse jos teillä on vaikeuksia.

Joka tapauksessa Claire-opettaja neuvoo kuinka käyttää tätä uutta työkalua ensimmäisestä istunnosta lähtien ja hän auttaa alkuun pääsemisessä sen kanssa.

Olemme iloisia voidessamme kehittää ranskan opetustamme lastenne kanssa, joten tapaamisiin virtuaalikurssilla lauantaina 28. maaliskuuta!

Ystävällisin terveisin,

Marie-Laure Lions-Olivieri

Kurssijohtaja