Klo 21.00-22.30
Paikka: Institut français de Finlande

Vieraat: Tubettajat > Fabrice & Marc de Boni / Et tout le monde s’en fout
Réagir au présent
Kieli : ranska
Muoto: Keskustelu + videonäytökset + cocktail

Vieraamme ovat suursuosion saaneen Et tout le monde s’en fout youtube-sarjan videotoimittajat ja tuottajat Fabrice ja Marc de Boni.

Veljekset ovat kanavansa kautta Ranskan seuratuimpia tubettajia. Kanavaa seuraa yli 450 000 tilaajaa ja videot ovat keränneet jo miljoonia katsojia.

Et tout le monde s’en fout käsittelee erilaisia ajankohtaisia teemoja kuten arvoja, feminismiä ja väkivaltaa tieteellisestä ja filosofisesta näkökulmasta hauskalla ja helposti lähestyttävällä tavalla.

Näin valeuutisten aikakautena heidän työnsä perustuu ilmaisutavan keveydestä huolimatta perinteiseen journalismitoimintaan, jossa lähteet  mainitaan ja tarkistetaan aina. Marc de Boni on koulukseltaan toimittaja, Fabrice neuropsykologi.

Viime syksyllä Et tout le monde s’en fout on julkaissut Changer le monde, ça tient qu’à nous -kirjan (Maailman muuttaminen on meistä kiinni).

Illan aikana he kertovat työstään  ja näyttävät tuottamiaan lyhyitä videoita. Keskustelun teemoina ovat lisäksi aktivismi someajalla ja se, millä keinoin kansalaisilla on mahdollisuus muuttaa maailmaa.

Varaukset täältä

Live-lähetys: