Kuinka ottaa maahanmuuttajat huomioon kulttuuriprojekteissa? Miten nuoret maahanmuuttajataustaiset taiteentekijät tulisivat osaksi Euroopan maiden kulttuurielämää?

Integrating migrant talents into Finnish society: Towards workable policies -seminaarissa tiistaina 4.4.2016 on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia ja saada tietoa Ranskassa, Saksassa ja Itävallassa toteutetuista maahanmuuttajien kotoutusprojekteista. Tarkoituksena on tähdentää, kuinka tärkeää on ottaa kulttuuriprojekteihin mukaan taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneita maahanmuuttajia – ja myös esitellä mielenkiintoisia konkreettisia ​​ratkaisumalleja.

Tämä kansainvälinen seminaari on suunnattu kulttuurialan työntekijöille, pakolaisten parissa työskenteleville kansalaisjärjestöille ja vapaaehtoisille, pakolaisille ja turvapaikanhakijoille, kaupungin organisaatioille, vastaanottokeskusten sosiaalityöntekijöille sekä kaikille, joita seminaarin aihe “kulttuuri ja kotouttaminen” kiinnostaa.

Seminaari on avoin kaikille ja ilmainen. Ilmoittautumiset 28.3. mennessä: hamza.amarouche@hel.fi

Seminaarin järjestävät:
Kulttuurikeskus Caisa yhteistyökumppaneinaan Euroopan maiden kulttuuri-instituuttien EUNIC-verkosto, Ranskan instituutti, Goethe-Institut Finnland ja Itävallan suurlähetystö.

Integrating migrant talents into Finnish society: Towards workable policies
Kulttuurikeskus Caisa
4.4.2016
Klo 9.30-16.00