Meillä on ilo kutsua teidät ranskankieliseen avoimeen konferenssiin «Koulutus / muuttoliike: Millainen koulutusjärjestelmä tarvitaan muuttoliikkeen myötä? Millaista muuttoliikettä suomalainen koulutusjärjestelmä tarvitsee?», joka järjestetään Sorbonnen yliopiston kasvatustieteen ja kulttuurienvälisen viestinnän laitoksen professorin Martine PRETCEILLEn vierailun kunniaksi. Konferenssi liittyy Maupertuis-ohjelmaan, jota tukevat Ranskan instituutti Suomessa, Ranskan korkeakoulutuksen, tutkimuksen ja innovaation ministeriö sekä Suomen Tiedeseura, ja se järjestetään yhteistyössä Helsingin eurooppalaisen koulun kanssa torstaina 20.9.2018 klo 17 alkaen Helsingin eurooppalaisessa koulussa, Bulevardi 18, Helsinki.

Konferenssin jälkeen on vastaanotto Ranskan instituutissa (Yrjönkatu 36), jolloin on mahdollisuus keskustella professori Pretceillen ja muiden puhujien kanssa.

Tapahtuma on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti. Pyydämmekin ystävällisesti ilmoittautumaan mahdollisimman pian osoitteeseen:

Telecharger le programme 

Télécharger le Rapport de la conférence « EducationMigrations » rédigé par Anne Rippa, Université d’Helsinki.

The conférence will be live streamed on our Youtube channel in collaboration with Metropolia University of applied sciences