Nyt voi vielä ilmoittautua maalis- ja huhtikuulla alkaville kursseille. Jos haluat oppia lisää muodin historiasta, Ranskan viinialueista tai muuten vaan ranskaa, nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen!

 

MUODIN HISTORIA

Christian Dior, Coco Chanel, Yves Saint Laurent – kuinka monta ranskalaista suunnittelijaa onkaan vaikuttanut muodin historiaan! Ranskan instituutti järjestää 1.4. alkaen kahden kuukauden ranskankielisen teemakurssin, jossa perehdytään kiehtovaan muodin historiaan antiikista nykypäivään.  

Lisätietoa

RANSKAN ERI SEUDUT JA VIININMAISTELUA

Ovatko Ranska ja viini vieneet sydämesi? Ranskan instituutti tarjoaa upean tilaisuuden tutustua ranskalaisiin viineihin ja Ranskan eri alueisiin luentosarjan aikana 23. huhtikuuta alkaen! Kurssin aihepiiriin erikoistuneen opettajan luennot viinin maistelun ohella mahdollistavat kulttuuriin ja historiaan liittyvän tietämyksesi syventämisen. Mainio idea kasvattaa viini- ja ranskatuntemusta ennen seuraavaa lomaasi Ranskassa!

Lisätietoa

OPI PIIRTÄMÄÄN JA MAALAAMAAN

Haluatko oppia piirtämään ranskalaisen asiantuntijan opastuksella? Ohjelmassa neljänä lauantaina huhti- ja toukokuussa : piirtämisen perusteet, akvarellien maalaus, akryyliväreillä maalaus ja vapaavalintainen piirustus/maalaus. Sopii nuorille ja aikuisille. Suositustaso alkaen A2.

Lisätietoa

VIININMAISTELUILTA

Tule maistamaan ranskalaisia viinejä tunnetun maahantuojan RedBevin kanssa Ranskan instituutille. Illan aikana sinulle tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua ranskalaisiin viineihin ja viinitiloihin sekä oppia viininmaistelun perusteet.

Lisätietoa

 ———————————————————————————————————————————-

Ilmoittautumiset Extranet-palvelun kautta Extranet Institut Français de Finlande.

Jos haluat lisätietoa, soita +358 (0) 9 2510 2129 tai ota yhteyttä cours@france.fi