Erilaiset tunnetilat, elämäntilanteen muutokset ja yhä suuremmat paineet elämässä ja työelämässä voivat johtaa stressijaksoihin ja laukaista jopa mielenterveyden häiriöitä. Miten kuunnella omaa kehoamme ja huolehtia kehon ja mielen hyvinvoinnista? Millä keinoin voimme purkaa stressiä?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta ranskaksi hyvinvointi-iltaan torstaina 14.11.2019 klo 17 Ranskan instituutille (Yrjönkatu 36).

Tiina Palva, vyöhyketerapeutti, Rauha Wellness
Kehon kuuntelu ja stressin purkaminen kehon kautta

Tania Virintie, pyskologi
Mielen hyvinvoinnista huolehtiminen ja mielen hyvinvointiin keskeisesti vaikuttavat tekijät – lapsuuden ja elämänkokemusten merkitys mielen hyvinvointiin

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittauduthan etukäteen:

https://www.eventbrite.co.uk/e/hyvinvointi-ilta-kehon-ja-mielen-hyvinvoinnista-huolehtiminen-soiree-bien-etre-contre-le-stress-tickets-80039890467


Tania Virintie on Lyonin yliopistosta valmistunut kliiniseen mielenterveyspsykologiaan erikoistunut psykologi. Hän on työskennellyt viime vuodet lasten ja perheiden parissa Helsingin lastensuojelussa sekä Espoon lastenpsykiatrisessa avohoitoyksikössä. Hän toimii kouluttajana mielenterveyden suoja- ja riskitekijöihin liittyvissä kysymyksissä ja pitää joulukuusta alkaen yksityisvastaanottoaan Terveystalo Kampissa ja Itäkeskuksessa.


Tiina Palva työskentelee vyöhyketerapeuttina vuonna 2018 perustamassaan vyöhyketerapiahoitoihin keskittyneessä Rauha Wellness -yrityksessään.

Hän on valmistunut Hankenilta vuonna 2010 markkinoinnin laitokselta ja toiminut brändistrategina lähes 10 vuotta.

Hän on lisäksi kirjoittanut kirjat A Million Ways to Love Yoga ja Perhe-elämän suola – miten opettaa lapsi rakastamaan ravinteikasta ruokaa (luettavana Rauhawellness.fi-sivustolla ilmaiseksi).