Kielioppiharjoituksia 100 %:sti verkossa

Kertaa kielioppia 30 itsekorjautuvalla harjoituksella ja 2 tunnin opinto-ohjauksella!

Oletko opiskellut ranskaa koko vuoden etkä halua unohtaa mitään? Haluaisitko kerrata ennen seuraavaa ranskan kurssia? Haluatko vahvistaa ranskan kielioppitaitojasi?

Tämä 100 %:sti etäopetuksena pidettävä kielioppiharjoituskurssi on tehty juuri sinulle!

Hybridikurssi toteutetaan seuraavasti:

  • itsenäisesti tehtävät itsekorjautuvat harjoitukset: 30 harjoitusta (yhteensä n. 8 t)
  • viikoittaiset virtuaalitapaamiset opinto-ohjaajan kanssa ja tapaamisissa voi esittää kysymyksiä sekä käydä suullisesti läpi tehtyjä harjoituksia: 2 t  henkilökohtaista opinto-ohjausta

Joka viikko tarjotaan 7 itsekorjautuvaa harjoitusta eli yksi harjoitus per päivä. Jokainen harjoitus on lyhyt ja mahdollista tehdä 15 minuutissa. Voit kerrata vastaavan kappaleen omasta oppikirjastasi, tehdä uudelleen harjoituskirjasi tehtävät (tarvittaessa opinto-ohjaaja voi suositella kielioppikirjaa) tai vain merkitä muistiin kysymykset, jotka haluat esittää opinto-ohjaajalle.

Tämä hybridikurssi suoritetaan Apolearn-verkko-oppimisalustalla (harjoitukset löytyvät osiosta « modules ») ja virtuaalitapaamiset opinto-ohjaajan kanssa pidetään Zoomin kautta.

Tasot: 3 tasoa, 3 kurssia

  • harjoitukset, taso A1
  • harjoitukset, taso A2
  • harjoitukset, taso B1

Ajankohta: milloin vain

Aikataulu: virtuaalisien tapaamisien ajankohdat sovitaan opinto-ohjaajan kanssa.

Tuntimäärä: 8 t itsenäistä opiskelua ja 2 t virtuaalista opinto-ohjausta.

Hinta: Tätä kurssia ei järjestetä tämän lukukauden aikana.

Kurssille ilmoittautumisen jälkeen pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen assistant.cours@france.fi saadaksenne pääsyn Apolearn-verkko-oppimisalustalle, jolla kielioppiharjoitukset ovat tehtävissä ja voidaksenne sopia opinto-ohjauksen ajankohdista. Viestissä pyydämme myös mainitsemaan mistä tasosta on kyse (A1, A2 tai B1). 

  ILMOITTAUTUMINEN  

Lisätiedot: cours@france.fi