Tutkinnot

Ranskan instituutti on Suomen ainoa koekeskus, jossa voi suorittaa Ranskan opetusministeriön kansainvälisiä ja virallisia kielitutkintoja.Tutkinnot soveltuvat jokaiselle, joka tarvitsee virallisen diplomin tai todistuksen kielitaidostaan ammattia, opintoja tai muuta henkilökohtaista tarvetta varten.Tarjoamillamme koko lukukauden kestävillä tai intensiivikursseilla voitte valmentautua ja onnistua kielitutkinnoissa !

Ajankohtaista

Kategoriat
Kulttuuri

Markiisitar de Sévignén kirjeet 1648–1696

torstai 29/10/2020 17:00

Madame de Sévignéen kirjeet julkaistiin suomeksi viime keväänä (Teos). Ulla Tuomarlan ja Riikka-Maria Rosenbergin käännöstyöryhmä esittää meille työtänsä ja avaa 1600-luvun tunnettuimman markiisittaren elämän salaisuudet.

Kategoriat
Kulttuuri

Animatricks

15 - 18/10/2020

Ranskan instituutti tukee Animatricks -animaatioelokuvafestivaalia!

Kategoriat
Kulttuuri

Ronan & Erwan Bouroullec – Imperfections

22/08 - 18/10/2020

Tukholman Design Weekillä hurmannut Ronan ja Erwan Bouroullecin näyttely on nyt nähtävillä Helsingissä. Näyttely tutkii täydellisen ja epätäydellisen suhdetta luonnossa ja muotoilussa korostaen epätäydellisyyden viehätystä.

Kategoriat
Ranskan kieli

Remise des diplômes DELF

La remise des diplômes DELF a eu lieu le mercredi 19 août à la filière bilingue de Turku, école Vähä-Heikkila, en présence de Marie-Laure Lions, attachée de coopération pour le français. Toutes nos félicitations aux jeunes diplômés et aux enseignants qui les ont préparés !

Kategoriat
Kirjasto

Keskustelua ranskaksi ajankohtaisista aiheista

10/09/2020 - 10/12/2020 klo 14-14.45

Uudessa kaikille avoimessa Atelier actualités – keskusteluhetkessä keskustellaan aina torstaisin ranskaksi Suomen ja Ranskan lehdistössä esillä olleista aiheista.

Kategoriat
Kirjasto

Kirjallisuuskerho

Kerran kuussa kokoontuva kerho alkaa lyhyellä tiivistelmällä ja kirjailijan esittelyllä. Kerhon vetäjä valmistelee etukäteen kysymyksiä, joiden ympärille suomenkielinen keskustelu rakentuu.

Kategoriat
Tiede ja korkeakoulu

Toteuta unelmasi!

Haluatko opiskella unelma-ammattiisi Ranskassa? Tutustu Campus Francen interaktiiviseen videoon, ja unelmoi! https://realisetonreve.campusfrance.org/ Campus Francen tietokeskus Ranskan instituutissa neuvoo sinua korkeakouluhaussa, s-posti:  helsinki(a)campusfrance.org