Kategoriat
Kirjasto

Kirjasto heittäytyy leikkisäksi!

Tule lainaamaan pelejä kirjastostamme ja vietä iloisia hetkiä yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa.

Löydä joukosta omat suosikkisi!

Scrabble on sanapeli, jossa tavoitteena on kerätä pisteitä satunnaisten kirjainten perusteella luomalla sanoja neliöruudukkoon, 2–4 pelaajalle.

Anna mielikuvituksesi lentää Dixit-pelissä! Pelissä on 84 unenomaista kuvitusta suurilla tekstittömillä korteilla ja tulkitse näitä arvoituksellisia kuvia. Ihanteellinen pelaamiseen perheen tai ystävien kanssa. 3–8 pelaajalle.

Jungle Speedissä sinun on tarkkailtava kortteja ja otettava ensin kiinni toteemi päästäksesi eroon kaikista korteistasi. 2–10 pelaajalle.

Les Aventuriers du Rail -pelissä yrität ottaa haltuusi Amerikan rautatieverkoston yhdistämällä vaunuilla mahdollisimman monta kaupunkia keskenään. 2–6 pelaajalle 8-vuotiaasta alkaen.

Etsi Jenga-palikka, joka liikkuu helpoimmin tai jota liikuttamalla torni heiluu vähiten, ja aseta se sitten tornin päälle. Pelin voittaa pelaaja, joka viimeisimpänä onnistuu poistamaan palikan ja asettamamaan takaisin tornin päälle tornin kaatumatta! Yhdelle tai useammalle pelaajalle.

Voit myös pelata perinteistä Tarot-peliä, joka tunnetaan useiden vuosisatojen takaa ja on yhä erittäin suosittu erityisesti Ranskassa ja Quebecissä.