Kategoriat
Kulttuuri

Live paint-mapping -konsertti

maanantai 20/11/2023 17:00

Ranskan instituutti Suomessa järjestää ranskalaistaiteilija Jules Guissartin, ranskalais-kolumbialaisen taiteilijan Jacques-André Dupont Castron sekä suomalais-DJ JEKUn kanssa live paint-mapping -konsertin Valkoisessa Salissa 20.11 klo 18!

Valkoinen Sali
Aleksanterinkatu 16-18 00170 Helsinki
room

Live paint-mapping on ainutkertainen taidemuoto, jossa yhdistyvät musiikki, digitaalinen taide ja maalaus. Tässä spektaakkelissa Dupont Castro luo seinälle heijastettavia tietokoneanimaatioita DJ JEKUn musiikin tahtiin samalla, kun Guissart maalaa seinälle kuvioita, jotka mukailevat sekä Dupont Castron tietokoneanimaatioita että DJ:n musiikkia. Live paint-mapping -konsertissa valo ja maali käyvät vuoropuhelua musiikin kanssa, luoden täten taianomaisen ja alati muuttuvan visuaalisen spektaakkelin yleisön silmien edessä.

Valkoisen Salin live paint-mapping -konsertti on osa digitaalisen kulttuurin kuukautta (Novembre numérique), jonka järjestäjänä toimivat Pariisin Ranskan instituutti sekä Ranskan ulkomaiden kulttuuriverkosto. Tämän kuukauden kunniaksi ranskalaistaustaiset Dupont Castro ja Guissart tuovat tämän upean taide-elämyksen Pohjoismaiden pääkaupunkeihin.

Tapahtuma on ilmainen Valkoisen Salin narikkamaksua lukuun ottamatta (3,90 €), mutta paikkavaraus vaaditaan. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on saatavilla vain 100 kpl. Ovet aukeavat klo 17. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Koska paikkamäärämme on rajattu, varaathan paikkasi vain siinä tapauksessa, että pääset oikeasti paikan päälle.
Jos joudut peruuttamaan ilmoittautumisesi, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen communication@france.fi vähintään 24 tuntia ennen tapahtuman alkua, jotta paikkasi voidaan vapauttaa toiselle halukkaalle.
Kiitos ymmärryksestäsi.