Kategoriat
Ranskan kieli

Ranskan starttikurssit syksyllä 2024

Oletko aina unelmoinut ranskan oppimisesta, mutta et ole ikinä uskaltanut lähteä mukaan? Tule mukaan täysin aloittelijoille suunnatulle starttikurssille!

UUTUUS !

Oletko aina unelmoinut ranskan oppimisesta, mutta et ole ikinä uskaltanut lähteä mukaan? Etsitkö kurssia, joka olisi nopea ja tehokas, ja jonka tulokset näkyisivät heti? Ranskan instituutti Suomessa on kuullut pyyntönne ja esittelee nyt uutuutensa syksylle – nimittäin ihka uuden starttikurssin ranskan kielen aloittelijoille!

Ranskan instituutin starttikurssi on suunnattu ranskan kielen oppimisesta kiinnostuneille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ranskan kielen oppimisesta, ja jotka haluaisivat kokeilla, miltä ranskan kielen oppiminen tuntuu. Starttikurssin ero yleisranskan kursseihimme on kurssin lyhyt kesto sekä sen oppikirjaton ja vuorovaikutukseen perustuva opetustapa.

Starttikurssimme tarjoaa sinulle:

v  Rohkeutta kielen käyttöön
Uuden kielen aloittaminen voi olla pelottavaa. Siksi suunnittelimme kurssin, joka rohkaisee sinua ranskan kielen käyttöön. Jokainen starttikurssin oppitunti on rakennettu vahvistamaan luottamusta itseesi ja kielitaitoosi.

v  Pienen ryhmäkoon
Starttikurssiemme ryhmäkoot ovat enintään 10-12 henkilöä per ryhmä, jotta kaikki opiskelijat voivat osallistua aktiivisesti.

v  Vapauden olla sitoutumatta pitkäksi aikaa
Kurssiin sisältyy ainoastaan kahdeksan sisältörikasta oppituntia, jotka perustuvat opettajiemme laatimille oppimateriaaleille. Starttikurssin jälkeen voit päättää, jatkatko ranskan oppimista kanssamme osallistumalla jollekin monista muista tasollesi sopivista instituutin kursseista.

v  Nopeita tuloksia
Jatkuvaan kanssakäymiseen perustuvan lähestymistapamme ansiosta tulet yllättymään siitä, miten nopeasti edistyt. Jo ensimmäisten oppituntien jälkeen pystyt ymmärtämään muita ja ilmaisemaan itseäsi yksinkertaisissa arkipäivän tilanteissa.

Natiivit ja pätevät opettajat
Koska opetuskielenä on ranska, totut heti alusta alkaen ranskan kielen ääntämiseen. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä opettajamme voivat tukeutua englantiin tai suomeen apukielenä tarvittaessa. Kaikilla opettajillamme on pätevyys opettaa ranskaa vieraana kielenä.

v  Kulttuurikylvyn
Kielen oppiminen tarkoittaa myös kulttuuriin uppoutumista. Kurssimme sisältävät kulttuuritietoutta, jotka rikastuttavat oppimiskokemustasi ja antavat sinulle esimakua ranskalaisen kulttuurin monipuolisuudesta.

v  Pääsyn moniin eri oppimista tukeviin sisältöihin
Ranskan instituutilla nautit ilmaiseksi kirjastostamme sekä sähköisen Culthurthèque-palvelumme tuhansista eri sisällöistä, kuten kirjoista, lehdistä ja podcasteistä.

Starttikurssi on tilaisuutesi ottaa ensimmäinen askel kohti jännittävää kieliseikkailua. Ilmoittaudu mukaan täältä ja aloita ranskan puhuminen vain kahdeksassa viikossa! Syksyn starttikurssimme alkavat 21.8. sekä 23.10.2024.