Kategoriat
Kulttuuri

Flowbake – ranskalaisia leivonnaisia yhdessä jaettavaksi

Konstailematon gourmet-elämys

Muutama vuosi sitten Vanessa sai tietää olevansa yliherkkä gluteenille. Ajatus leivonnaisista luopumisesta tuntui kuitenkin mahdottomalta, sillä hän pienestä pitäen tottunut herkuttelemaan ranskalaisen kotikeittiön vehnäsillä. Vanessan jauhopeukalo ei kuitenkaan ollut keskellä kämmentä. Todistaakseen että myös gluteenittomat leivonnaiset voivat olla sekä herkullisia että silmiä hivelevän houkuttelevia, Vanessa alkoi tehdä leivontakokeiluja omassa keittiössään ja jakaa reseptejään blogissaan. Lopulta huhtikuussa vuonna 2020 Vanessa perusti kotikeittiökokeilujen seurauksena oman yrityksen, Flowbaken, jonka valikoimiin kuuluvat maukkaat ja helposti valmistettavat leivontasekoitukset. Vanessa on iloinen ja ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen vertaansa vailla olevia ympäristöystävällisiä tuotteita koostumuksesta ja mausta tinkimättä.

Kaikki Flowbaken tuotteet ovat luonnonmukaisia eivätkä ne sisällä valkoista sokeria. Luonnonmukaisuus, ympäristöystävällisyys ja korkea laatu ovatkin olennainen osa Flowbaken brändilupausta. Tuotteissa maistuva ranskalainen kotitekoisuus ja antamisen ilo ovat Vanessalle tärkeitä arvoja, joita hän haluaa tuotteillansa välittää eteenpäin myös täällä Suomessa.

Entä mikä on Vanessan oma suosikki? Se on tietenkin banaanileipäjauhosekoitus, josta valmistuu helposti niin ranskalaista paahtoleipää kuin köyhiä ritareitakin. Erityistä hemmottelua kaivatessaan voi sekoitukseen lisätä myös suklaahippuja.

Flowbake tarkoittaa hyviä tuotteita, parempia ruokailutottumuksia sekä onnistuneita leivonnaisia helposti ja vähällä vaivalla.

Porkkanakakkua, keksejä, banaanileipää… löydät koko Flowbaken tuotevalikoiman yrityksen nettisivuilta sekä useista lähelläsi olevista herkkukaupoista!