Kategoriat
Kulttuuri

Pamplemousse – ranskan-matkojen ekspertti

Koe ranskan viehätysvoima pamplemoussen kanssa

Mikä olisikaan parempi tapa tutustua Ranskan ihmeisiin kuin tehdä se sen kulttuurista ja kielestä innostuneiden ohjauksessa?

Pamplemousse-matkatoimiston toimintaa ohjaa sen työntekijöiden rakkaus Ranskaan. Matkatoimiston johtaja, joka sanoo sydämensä olevan puoliksi ranskalainen, haluaa jakaa kaikkien suomalaisten kanssa oman intohimonsa ranskalaisiin maisemiin ja elämäntapaan.

Pamplemoussen kanssa voit nauttia räätälöityjen matkojen vapaudesta. Pamplemousse auttaa sinua ja seuruettasi valmistelemaan unelmienne matkan, halusitte sitten matkailla itsenäisesti tai oppaan kanssa ja olipa matkan tarkoitus vuosipäivä tai ystävysten lomareissu. Lentojen ja hotellin lisäksi Pamplemousse voi suunnitella matkalle haluamaanne ohjelmaa, missä pääsette tutustumaan paikalliseen elämäntapaan!

Lopeta loputon kohteen, kulkuvälineiden ja aktiviteettien etsintä. Asiantuntevat eksperttimme neuvovat ja suunnittelevat kanssasi juuri matkaseurueellesi räätälöidyn maagisen lomakokemuksen.

Pamplemoussen tiimillä on runsaasti kokemusta matkojen järjestämisestä Ranskaan, kulttuurin tuntemusta ja kontakteja ympäri Ranskaa, joiden ansiosta pääset viettämään unohtumatonta lomaa.

Onko seuraava matkakohteesi Pariisi, Champagnen alue, Loiren jokilaakso vai Välimeren rannikko?

Oletko ranskalainen, joka haluaa tutustua Suomeen? Pamplemoussen kautta voit myös suunnitella matkasi Joulupukin maahan ja nauttia Suomen ainutlaatuisesta kulttuurista ja maisemista.