Kategoriat
Kulttuuri Ranskan kieli

Ranskalais-saksalainen kirjailija Stephan Weitzel kirjailijaresidenssissä Helsingissä

Goethe-Institut Finnland ja Ranskan instituutti kutsuvat Stephan Weitzelin Helsinkiin residenssiin 19. elokuuta ja 19. syyskuuta väliselle ajalle. Ohjelmassa kirjoitusprojekti, yleisötilaisuuksia ja lapsille suunnattuja kirjoitustyöpajoja.

Katso haastatteluvideo ja tutustu ranskalais-saksalaiseen kirjailijaan Stephan Weitzeliin:

Lue Stephan Weitzelin matkablogi pohjoismaissa matkustamisesta! Kirjailija jakaa kokemuksensa ja havaintonsa 19. elokuuta alkavassa kerran viikossa ilmestyvässä blogikirjoituksessa verkkosivuillamme.

Katso lista syksyn päävieraamme kanssa järjestetyistä yleisötapahtumista:

28. elokuuta: Runokuun Kirjailijat kohtaavat -tapahtumassa Stephan Weitzel ja Satu Taskinen kohtaavat ja keskustelevat. He lukevat otteita teoksistaan omalla äidinkielellään sekä otteita toistensa teoksista käännöksinä. Proosakatkelmat luetaan suomeksi ja saksaksi, keskustelu on englanniksi. Klo 17–19.

1. syyskuuta: Kaikille suunnatussa luovan kirjoittamisen työpajassa opitaan kirjoittamaan ranskaksi ja saksaksi. Osallistuminen ei edellytä täydellistä ranskan tai saksan taitoa. Työpaja vedetään ranskaksi ja englanniksi, saksaksi käännetään tarpeen mukaan. Klo 17. =>Ilmoittautuminen

6. syyskuuta: Yhteistyökumppanimme Goethe-Institut järjestää ”Buch Club” -tapahtuman, jossa Stephan Weitzel käsittelee teostaan ja keskustelee siitä. Keskustelu käydään saksaksi. Lisää tietoa tapahtumasta Goethe-Instituutin verkkosivuilta