Kategoriat
Kulttuuri

Ranskalaisia valokuvia Helsinki Photo -festivaaleilla!

07/07 - 30/09/2021

Ranskan instituutin tukemana Helsinki Photo Festival esittää kolme ranskalaista valokuvaajaa: Charlotte Lakits, Charlotte Mano, Arnaud Montagard.

Helsinki Photo Festival

Neljäs Helsinki Photo Festival -valokuvafestivaali avautuu yleisölle 7.7.2021. Helsinki Photo Festival on kuvataidetapahtuma, joka keskittyy valokuvaukseen. Se avautuu yleisölle 7. heinäkuuta ja päättyy 30. syyskuuta. Neljännen kerran järjestettävä näyttely asettaa esille katsottavaa koko pääkaupunkiseudulla. Tapahtuma järjestetään vuosittain ja se tarjoaa taidekokemuksia koko alueella. Kuratoidut valokuvanäyttelyt ovat esillä 12 viikon ajan 24/7 ja ne löytyvät julkisilta paikoilta ja kulttuuri-instituutioista. Festivaali esittelee 30 eri maasta kotoisin olevien 62 taiteilijan uusia töitä, jotka eivät aiemmin ole olleet näytteillä Suomessa.

Helsingissä keskeiset ulkoilmanäyttelyt sijaitsevat ikonisen Finlandia-talon Mannerheimintien puoleisella puistoalueella, perinteisen Uimastadionin alueella, lastentarhamuseo Ebeneserin ympärillä Sörnäisissä ja kulttuurikeskus Stoan luona Itäkeskuksessa. Eikä tule unohtaa Helsingin ja Espoon välimaastossa sijaitsevan Hanasaaren taidepuiston pohjoismaista valokuvanäyttelyä.

Lisätiedot ranskalaisista valokuvajista

Arnaud Montagard (1991), France
There Is a Silence

Charlotte Lakits (1994), France
Like Soldiers  

Charlotte Mano (1990), France
Thank You Mum

Lue lisää festivaalista tästä linkistä