Kategoriat
Kulttuuri

Hakemus Ranskan instituutin joulumyyjäisiin

Oletko käsityön harrastaja, alan opiskelija tai jo ammattilainen, ja valmistat käsityönä ranskalaispainotteisia tuotteita? Oletko ranskalainen käsityöläinen? Jos vastauksesi joihinkin näistä on kyllä ja haluaisit osallistua joulumarkkinoihin, lähetä hakemuksesi täyttämällä verkkosivujemme lomake.

Olemme pian jo lokakuussa, ja joulunaika lähestyy vääjäämättä – nyt on oiva aika aloittaa tunnelmallisten joulumarkkinoiden suunnitteleminen. Ranskalaisten joulutorien tapaan Ranskan instituutti järjestää 16. joulukuuta klo 11–16 omat pienet joulumyyjäisensä. Tarkoituksena on koota yhteen Ranskan instituutin tiloihin ranskalaisia käsityöläisiä tai ranskalaisia tuotteita valmistavia käsityöläisiä, joilta voi hankkia joululahjoja.

Oletko käsityön harrastaja, alan opiskelija tai jo ammattilainen, ja valmistat käsityönä ranskalaispainotteisia tuotteita? Oletko ranskalainen käsityöläinen? Jos vastauksesi joihinkin näistä on kyllä ja haluaisit osallistua joulumarkkinoihin, lähetä hakemuksesi täyttämällä verkkosivujemme lomake. Valitsemme hakijoista parhaat, jotka saavat oman myyntipisteen ilmaiseksi 16. joulukuuta Ranskan instituutin tiloissa. Tällä tavoin pääset myymään tuotteitasi ja saat pitää voitot itselläsi.

Lähetä verkkosivuillamme ladattava lomake täytettynä osoitteeseen institut@france.fi 12. marraskuuta mennessä.