Kategoriat
Ohjelmat & apurahat Tiede ja korkeakoulu

France Excellence Eiffel -stipendiohjelma maisterin ja tohtorin tutkintoihin

France Excellence Eiffel on arvostettu stipendiohjelma parhaille ulkomaalaisille opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa maisterin tai tohtorin tutkinnon ranskalaisessa oppilaitoksessa. Haku ohjelmaan on auki 10.1.2024 saakka.

Eiffel-stipendiohjelma on Ranskan Eurooppa- ja ulkoasiainministeriön kehittämä ja sen tarkoituksena on auttaa ranskalaisia korkeakouluja houkuttelemaan maisteri- ja tohtoritutkintoja suorittamaan parhaita ulkomaalaisia opiskelijoita.

Ohjelma mahdollistaa tulevien ulkomaisten, yksityisen ja julkisen sektorin päätöksentekijöiden koulutuksen tärkeimmillä aloilla:

  • Biologia ja terveys
  • Ympäristömuutos
  • Matematiikka ja datatiede
  • Insinööritieteet
  • Ranskan historia, kieli ja sivilisaatio
  • Oikeustiede ja valtio-oppi
  • Taloustiede ja johtaminen.

Lisäksi tarkoituksena on kannustaa ulkomaalaisia opiskelijoita hakemaan maisteri- (max. 25-vuotiaat) ja tohtoriopintoihin (max. 30-vuotiaat).

Maisteritutkinnot: Eiffel-stipendiaatit saavat kuukausittain 1181€ tuen, jonka lisäksi stipendi kattaa useat muut kulut, esimerkiksi menomatkan kohteeseen.

Tohtoritutkinnot: Eiffel-stipendiaatit saavat kuukausittain 1700€ tuen, jonka lisäksi stipendi kattaa useat muut kulut, esimerkiksi menomatkan kohteeseen.

Kiinnostuitko? Hakeaksesi stipendiä, etsi ranskalainen oppilaitos, joka tarjoaa itseäsi kiinnostavan maisterin tai tohtorin tutkinto-ohjelman ja ota yhteyttä kyseisen oppilaitoksen kansainväliseen palveluun hyvissä ajoin ennen 10.1. Oppilaitos ilmoittaa sinulle stipendin hakumenettelyistä ja hakuajasta. Ota huomioon, että stipendihakemuksen tekee nimenomaan oppilaitos, ei opiskelija.

Campus France Finland on valmiina auttamaan sinua löytämään tulevan oppilaitoksesi ja ottamaan siihen yhteyttä. Kysymyksiin ja tiedusteluihin liittyen, ota meihin yhteyttä osoitteessa helsinki@campusfrance.org.

Lisätietoja ohjelmasta Campus Francen nettisivuilta: