Opiskelemaan Ranskaan

Campus France Finlande

Campus France on Ranskan ulkoministeriön ja opetusministeriön alainen organisaatio, joka antaa tietoa opiskelumahdollisuuksista Ranskassa. Campus France toimii maailmanlaajuisesti jopa 124 eri maassa. Suomessa Campus France on toiminut vuodesta 2004. Campus France neuvoo niin koulutusmahdollisuuksiin, kielitaitovaatimuksiin, hakumenettelyihin kuin opiskelijan käytännön elämään liittyvissä kysymyksissä.

Campus France Finlanden verkkosivuilta löydät paljon tietoa Ranskassa opiskelemisesta, ajankohtaisista uutisista, apurahoista ja muista hyödyllisistä asioista. Facebook & Instagram -sivuilla pääset seuraamaan ajankohtaisimpia päivityksiä.

Campus France Finlanden löydät Ranskan instituutista Helsingin Yrjönkadulta. Vastaamme tiedusteluihin korkeakouluopinnoista ja annamme henkilökohtaista neuvontaa. Voit tulla käymään instituutilla kirjaston  aukioloaikoina tai varata henkilökohtaisen tapaamisajan sähköpostitse osoitteessa helsinki@campusfrance.org . Campus France osallistuu myös opiskelijamessuille Suomessa. Lisäksi järjestämme infotilaisuuksia eri oppilaitoksissa, kuten lukioissa ja yliopistoissa.

Suunnitteletko lähteväsi opiskelemaan Ranskaan? Kaipaatko ajankohtaista tietoa korkeakouluopinnoista Ranskassa? Onko Parcoursupin kanssa haasteita? Campus France on täällä sinua varten – nyt myös etänä!

Käyntiosoite:
Yrjönkatu 36,
00100 Helsinki