Lasten kurssit

Lauantain aamutunneille ovat tervetulleita 3­–14-vuotiaat lapset ja teinit, joilla on omissa ryhmissään leikinomaista tai hauskaa toimintaa helpottaen nuorimpien ranskan oppimista!

  • Ranskan instituutin lasten kurssit ovat leikinomaisia: laulut, leikit ja vuoropuhelut antavat jokaiselle lapselle mahdollisuuden oppia ranskaa, ottaa kielen haltuun tai vahvistaa sitä minkä hän jo osaa.
  • Opetuskieli on ranska alkeista lähtien, jotta kielellinen vuorovaikutus olisi suurempi ja opetus tehokkaampaa. Lapsenne hyötyvät natiiviopettajiemme täydellisestä ääntämisestä.
  • Lapset eivät ainoastaan opi ranskaa täsmällisillä oppimenetelmillä vaan altistuvat kielelle niin myönteisellä tavalla, että he kehittävät halun ja mielenkiinnon todella oppia ranskaa.

Instituutin pienet plussat: vanhemmat ovat tervetulleita lauantain lasten kurssien ensimmäiselle oppitunnille. Tämän jälkeen vanhemmat voivat odottaa tuntien ajan kirjastossamme vaikkapa lehtiä lueskellen ja ranskankielisestä ympäristöstä nauttien.

Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu 10 päivää ennen kurssin alkua, minkä jälkeen kurssit eivät enää näy alla olevassa listassa. Jos et löydä etsimääsi kurssia tai sinulle sopivaa tasoa, ota meihin yhteyttä: meillä saattaa olla paikkoja jäljellä!