Yksityistunnit

Yleiskieltä tai työelämän ranskaa, valmentautuminen kielitutkintoihin, kertauskurssi. Asiakkaan kotona tai työpaikalla, Teamsin tai Skypen kautta tai instituutissa.

Työpaikallanne tai Ranskan instituutin tiloissa, yhdelle hengelle tai ryhmille.

·         Kurssit räätälöidään asiakkaiden tavoitteiden ja tarpeiden mukaan puhelimitse tai paikan päällä tehdyn tasonarvioinnin jälkeen. Kurssin pituus, tuntimäärä, ohjelma, osallistujamäärä, taso ja ajankohdat sovitaan yhdessä ja hinnoitellaan ennakkoon.

·         Kielikurssi ja/tai kulttuurivalmennus: perehtyminen ranskalaiseen tai ranskankielisten maiden talouselämään, tutustuminen juridisen ja hallinnon alan sanastoon, kanssakäyminen neuvottelukumppanien kanssa (englanniksi aloittelijoille) ja suullisen ilmaisun kehittäminen sujuvampaan työelämän kommunikointiin.

·         Ajankohta: vuoden ympäri, lukuun ottamatta pyhäpäiviä ja vuoden lopun lomakautta.

·         Haluatko suorittaa DELF B2- tai DALF-kielitutkinnon, mutta et tunne olevasi aivan valmis? Kokeisiin valmentautuminen kuukautta ennen koepäivää auttaa tutkinnon kirjallisten ja suullisten osioiden suorittamisessa sekä antaa lisävarmuutta koetilanteeseen. Vaihtoehtona yksityistunnit tai pienryhmä (ks. hinnat alla).

Koepäivät : 20. ja/tai 21.11.2020

Hinnat:

Yksityistunnit

1 h

5 h

10 h

15 h

20 h

77 €

365 €

690 €

980 €

1 230 €

Pienryhmät

(vähintään 5 tuntia)

4 henkilöä

3 henkilöä

2 henkilöä

22 € / h / hlö

29 € / h / hlö

42  €/ / h / hlö

Kysy lisää :  cours@france.fi tai puh. (09) 2510 2129