Valmentautuminen ranskan kielitutkintoihin

Selvitä mikä kielikoe olisi sopivin

  • Huolellinen kokeeseen valmistuminen tarkoittaa ensin tilanteeseesi parhaiten sopivan kokeen valitsemista. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan kokeen, tulee sinun ottaa selvää sen sisällöstä.
  • Vieraile aiheelle omistetulla sivullamme ja selvitä, mikä testi tai koe sopii sinulle parhaiten. Sivulta löydät kuvauksen kokeista, hintatiedot, päivämäärät sekä esimerkkikysymyksiä harjoittelua varten!

Valmentautuminen TEF-kielitasokokeeseen

Haluatko valmentautua TEF-kielitasokokeeseen? Pariisin kauppa- ja teollisuuskamarin kotisivuilta löytyy mallikokeita ja aineistoa kokeisiin harjoittelua varten – Klikkaa tästä

Pyydä räätälöity tarjous yksityistunneista!
Ota yhteyttä kurssiosastoomme: cours@france.fi

DELF Junior- tai DELF/DALF-kielitutkintoon valmentautuminen

Haluatko varmistaa parhaat mahdollisuudet onnistua DELF-tutkinnossa? Pyydä räätälöity tarjous yksityistunneista ja tarjoamme sinulle kokeneen kouluttajan tunteja!
Lisätiedot kurssiosastoltamme: cours@france.fi

Ranskan instituutti tarjoaa myös valmennuskursseja tasojen B1, B2 ja C1 kielitutkintoihin.

Ainoastaan 4 viikkoa kestävä intensiivikurssi, jolla voit valmentautua kielitutkintoon. Kokeissa arvioitavat kaikki neljä kielen eri osa-aluetta käsitellään kurssilla: kuullun ja luetun ymmärtäminen sekä suullinen ja kirjallinen ilmaisu. Osallistuminen etänä Teamsin kautta.

Hinta sisältää valmennuskurssin ja DELF/DALF-kokeen.