Kategoriat
Tiede ja korkeakoulu

Suomi-Ranska –alumnien vastaanotto

keskiviikko 15/05/2024 17:00

Save the date: torstaina 15.5.2024 klo 17 järjestetään vastaanotto Ranskassa opiskelleiden suomalaisten kunniaksi Ranskan suurlähetystöllä. Paikalla on myös Ranskan suurlähettiläs Agnès Cukierman.

Ambassade de France en Finlande
Itäinen Puistotie 13 00140 Helsinki
room

Tämä lämminhenkinen tapahtuma järjestetään Suomen alumniverkoston kunniaksi ja sen aikana on mahdollista verkostoitua sekä vaihtaa kokemuksia muiden Ranska-alumnien kanssa. 

Olet Ranska-alumni jos: 

  • olet opiskellut tai suorittanut harjoittelujakson Ranskassa ; 
  • olet suorittanut opintojasi ranskaksi Suomessa tai jossain muussa maassa (esim. Helsingin ranskalais-suomalainen koulu). 

Ilmoittautuminen avautuu tälle sivulle huhtikuun alussa, mutta sitä ennen voit jo merkata päivämäärän ylös (15.5. klo 17-19). 

Olet lämpimästi tervetullut tähän tapahtumaan, joka järjestetään Ranskan suurlähetystöllä Suomessa. 

Open mic -osuus 

Vastaanoton aikana järjestetään myös open mic –osuus teemalla “Minun Ranskani on…” 

Älä jätä väliin tätä mahdollisuutta jakaa oma kokemuksesi Ranskasta! Halusitpa kertoa Ranskassa tapaamistasi ihmisistä, hauskoista sattumuksista, kulttuurieroista tai Ranskan kielestä, tarjoaa open mic-osuus siihen täydellisen tilaisuuden. Kullekin osallistujalle on varattu kolme minuuttia aikaa, ja esityksen muoto on vapaasti valittavissa (esim. Tarina, ääneenluenta, laulu, anekdootti). Esityksen kieli voi olla joko ranska tai englanti.