Kategoriat
Tiede ja korkeakoulu

Vastaanotto Suomen Ranska-alumnien kunniaksi Ranskan suurlähetystöllä

keskiviikko 15/05/2024 17:00

Keskiviikkona 15. toukokuuta 2024 klo 17 Suomen Ranska-alumnit kutsutaan Ranskan suurlähetystöön jokavuotiseen alumnien kunniaksi järjestettävään vastaanottoon Ranskan suurlähettilään Agnès Cukiermanin läsnäollessa.

Ambassade de France en Finlande
Itäinen Puistotie 13 00140 Helsinki
room

Vuosittain järjestettävä alumnien vastaanotto on merkittävä tilaisuus, jossa juhlistetaan Suomen Ranska-alumneja. Joka vuosi lähes 150 Alumnia eri taustoista kokoontuu yhteen heidän yhteisen Ranskaan tai ranskan kieleen liittyvän kiintymyksensä ansiosta. Vastaanotto järjestetään osana maailmanlaajuista France Alumni -päivää ja se tarjoaa poikkeuksellisen tilaisuuden tavata ihmisiä, luoda kansainvälistä verkostoa ja osallistua antoisiin keskusteluihin, joissa jokainen voi jakaa kokemuksiaan ystävällisessä ja lämpimässä ilmapiirissä.

Ohjelmassa :

Avoin lava

Tapahtuman aikana käytettävissä on avoin lava teemalla ”Minun Ranskani”.

Jaa siis oma Ranska-kokemuksesi! Kohtaamisia, anekdootteja, näkemyksiä Ranskasta ja sen kielestä… Sinulla on käytettävissäsi kolme minuuttia valitsemassasi muodossa (kertomus, lukeminen, laulu, pieni näytelmä…). Esityksen voi pitää ranskaksi tai englanniksi.

Ilmoittaudu esittäjäksi ja kerro esityksesi sisällöstä osoitteeseen science@france.fi viimeistään 8. toukokuuta.

Kohtaamiset

Vastaanotto tarjoaa osallistujille poikkeuksellisen tilaisuuden vahvistaa verkostoa ihmisten kanssa, joilla on kaikilla yhtä lailla erityinen suhde Ranskaan. Verkostoitumisen konkretisoimiseksi:

  • Osallistujien suostumuksella vastaanoton vieraslista jaetaan ennen vastaanottoa;
  • Osallistujien on mahdollista saada pääsy verkostoitumiseen tarkoitetulle verkkoalustalle.

Odotamme innolla teidän tapaamistanne Ranskan suurlähetystöllä. Nähdään pian!

Ilmoittautuminen allaolevasta linkistä. ⇓⇓⇓

Paluu vuoden 2023 vastaanottoon!