Kategoriat
Ranskan kieli

Syyslukukauden ranskan kurssit 2024 – ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Ranskan Instituutin syyslukukauden ranskan kielen kurssit ja työpajat alkavat pian! Ilmoittautumiset ovat avoinna elokuun loppuun saakka. Toinen ilmoittautumisjakso avataan myöhemmin, jolloin voit ilmoittautua lokakuun lopusta joulukuuhun ulottuville kursseille.

Olitpa sitten aloittelija tai konkari, asuitpa Helsingissä tai pääkaupunkiseudun ulkopuolella, sinulle löytyy varmasti kurssi laajasta valikoimastamme! Ranskan Instituutti Suomessa tarjoaa opetusta kaikenikäisille kolmesta ikävuodesta lähtien. Pienet ja dynaamiset ryhmäkokomme (5-14 opiskelijaa) tekevät oppimisesta tehokasta ja seurallista.

Kurssit Instituutilla – MIKSI LÄHTISIT MUKAAN?

« Koska haluan kokeneen opettajan, joka ymmärtää tarpeeni ja auttaa minua kehittymään. »

Meidän opettajamme eivät ole ainoastaan natiiveja, vaan he ovat myös kokeneita ja erittäin päteviä.

Opettajamme: Claire, Romain, Sophie, Xavier, Jean-Albert, Nadja, Isabelle, Diane ja Johanna.

« Koska kieli tarkoittaa myös kulttuuria. »

Kaikilla Instituutin oppilailla on ilmainen ja vapaa pääsy kirjastoomme. Meillä on Suomen suurin valikoima ranskankielisiä teoksia kaikentasoisille ja -ikäisille. Tarjoamme myös DVD- laitteen, jos päätätte lainata elokuvia.

«  Koska haluan todistaa ranskan kielen tasoni! »

Ranskan Instituutti Suomessa hallinnoi ja järjestää kielikokeita Suomessa, mikä mahdollistaa Ranskan opetusministeriön laatimien virallisten diplomien (DELF & DALF) sekä Pariisin kauppakamarin ranskan kielen testien suorittamisen (TEF-kielikoe).

Ranskan Instituutti Suomessa järjestää myös kokeisiin valmistavia kursseja sekä henkilökohtaista avustusta, jotta osaat valita tilanteeseesi sopivan kielikokeen.

 « Koska voin tulla tunneille paikan päälle tai osallistua niihin myös etänä, jos haluan».

Kurssimme järjestetään sekä lähiopetuksena että etäyhteyksin*: voit siis tulla joko paikan päälle tai seurata kursseja etänä, jos et pääsekään paikalle. Tämä on kätevää yllättävien tapahtumien sattuessa, tai siinä tapauksessa, että asut kaukana Helsingistä!

Jos asut kaukana Helsingistä, Ranskan Instituutti Suomessa tarjoaa myös ainoastaan verkossa suoritettavia kursseja.

 *paitsi keskustelukurssit ja lasten kurssit

Oppilaamme kertovat: *tyytyväisyyskyselyt syksy 2022/ kevät 2023

“All areas of language have been practiced in each class. Homework has been useful. Structured classes run smoothly. The teacher knows how to tie linguistic details with interesting cultural knowledge.”

“Good quality of teaching, variation and actuality of subjects in lessons, and good atmosphere during the lessons.”

“Although I am always online, it has really been a pleasure to be on the class. Audio has been quite good and other students don’t mind if they have to work with me online too.”

⇒Ilmoittaudu kursseillemme nyt!